Al següent enllaç teniu a la vostra disposició la informació relativa a les beques de caràcter general per al curs 2020-2021 per a estudiants que cursin estudis postobligatoris, convocades pel Ministeri d'Educació i Formació Professional:

També podeu trobar la informació corresponent a la pàgina web del Ministeri d'Educació i Formació Professional https://www.becaseducacion.gob.es/portada.html.

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 1 d'octubre de 2020 i s'han de tramitar telemàticament. Posteriorment a aquesta data no estarà disponible a la seu electrònica.

 

Aconsellam informeu als sol·licitants de la necessitat de complir amb la finalitat per la qual es concedeix la beca, per evitar el posterior reintegrament d'aquesta. D'acord amb l'article 43 de la convocatòria, són causes de reintegrament: causar baixa en el centre abans de final de curs, no assistir a un 80% o més de les hores lectives, no superar el 50% de les assignatures, crèdits o hores matriculades, no superar el curs complet en el cas dels cursos d'accés o els de preparació per l'accés a la formació professional o els de les escoles oficials d'idiomes.

 

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..